Најголема понуда на станови во Охрид

Секојдневно ажурирана база на станови за продажба.

Најнови станови за продажба

НОВ ДОМ - АГЕНЦИЈА ЗА ПРОДАЖБА НА СТАНОВИ ВО ОХРИД

Агенцијата за недвижности Нов Дом е професионална и специјализирана компанија во областа на посредување при продажба и купување на недвижен имот во Охридскиот регион.

Што клиентите велат за нас?

Scroll Up