Стан – 50 квадрати – Охрид

КВАДРАТУРА

50m2

БРОЈ НА СОБИ

2 соби

АДРЕСА

Излез од Охрид

Се продава стан во Охрид на Булевар Туристичка на преубава локација. Станот располага со 50 квадрати и се наоѓа на четврти кат. Располага со одличен распоред – 1 спални собa, 1 бања и дневен престој. Станот се наоѓа на излез од Охрид и е во нова градба која е изградена по најнови стандарди и прописи.

Scroll Up