За нас

Агенција за продажба на станови

НОВ ДОМ

Агенцијата за недвижности Нов Дом е професионална и специјализирана компанија во областа на посредување при продажба и купување на недвижен имот во Охридскиот регион. Нашиот тим е една заедница од совршено искусни агенти кои несебично ја вршат својата работа со цел да ви овозможиме на вас – што подобро искуство и соработка. 

Scroll Up